Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 

KEITÄ MYÖ OLLAAN JA MISTÄ MYÖ TULLAAN

Ravintola Skillan liiketoimintaa pyörittää Ujo Hippi Oy, joka on perustettu jatkamaan Puijon Huippu Oy:n ravintolatoimintaa Kuopion keskustassa. Puijon Huippu Oy perustettiin 2009 harjoittamaan liiketoimintaa Puijon Tornissa ja Puijon Majalla. Valitettavasti pitkään jatkuneet Puijon vuokrasopimuksen jatkoneuvottelut eivät tuottaneet liiketaloudellisesti tyydyttävää tulosta, minkä vuoksi Puijon Huippu Oy luopui raskain mielin liiketoimistaan Puijolla.

Puijolla hankittua kokemusta ja osaamista ei kuitenkaan haluttu heittää hukkaan, niinpä ravintolatoiminnan jatkamiseksi ryhdyttiin etsimään tiloja muualta. Sopivat tilat löytyivät Kuopion keskustasta ja massiivisten muutostöiden jälkeen tilat saatiin valmiiksi tammikuussa 2019 palvelemaan ravintolatoiminnan harjoittamista ydinkeskustassa.

Uudessa ravintolassa yhdistämme Puijon Majan loistavan lounas- ja juhlatarjonnan Puijon Torniravintolan korkeatasoiseen à la carte -tarjontaan. Puijon Torniravintolasta tuli Rôtisseurs-kilpiravintola 22.4.2017, kun Savon voutikunta luovutti kilven Puijon Torniravintolassa järjestetyn kilvenluovutusillallisen yhteydessä. Tavoittelemme Rôtisseurs-kilpeä myös uudelle ravintolalle.

MISTÄ TULEE NIMI SKILLA?

Skilla -nimi keksittiin mummolan keittiössä kesällä 2018. Porukalla listattiin kivoja sanoja savon murteesta, mutta myös perinteisiä paikannimiä, kasveja ja kukkia. Listalla oli kymmeniä nimiehdotuksia. Muutamat listatut nimivaihtoehdot jäivät elämään pidempään ja niiden toimivuutta “testattiin” kaikessa rauhassa ja isommalla porukalla. Lopulta Skilla nousi kaikkien suosikiksi ja vei “nimikilpailun” voiton. Olemme nimivalintaan tyytyväisiä, sillä se kuvastaa hyvin sekä ravintolan ilmapiiriä että osaamistamme.

Skilla eli idänsinililja on sinikukkainen pieni kasvi. Se kukkii aikaisin keväällä ja leviää helposti muodostaen laajoja mattomaisia peitteitä puutarhoihin ja puistoihin.  Suomessa skilla on tuttu puutarhojen koristekasvi. Skilla-nimi kuvastaa ravintolamme kodikkuutta, kauneutta ja viihtyisyyttä. Toivomme, että ravintolastamme tulee laajalle asiakaskunnalle kuin olohuone, johon on mukava kokoontua isommallakin porukalla.

Skilla viittaa myös henkilökuntamme vahvaan osaamiseen. Urbandictionary.com sivustolla skilla määritellään mm. seuraavasti: ”a skilla is someone with skills”, ”a master of art or work” ja ”a pro”. Skilla on henkilö, jolla on taitoa ja osaamista, skilla viittaa siis siihen, että olemme mestareita omassa työssämme, vahvoja ravintola-alan ammattilaisia.

AMMATTITAITOINEN HENKILÖKUNTAMME

Ravintola Skillan lähes koko henkilökunta on “vanhoja puijolaisia”, muutamat ovat olleet Puijolla jo ennen Puijon Huippu Oy:n perustamista.

Yrittäjä / Ravintolapäällikkö
Tiina Heinonen
puh. 0405524808
tiina.heinonen@ravintolaskilla.fi

Keittiömestari
Harri Vehviläinen
puh. 0413149541
harri.vehvilainen@ravintolaskilla.fi

Vuoropäällikkö
Jenni Väisänen
jenni.vaisanen@ravintolaskilla.fi

 

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-131164909-1');