Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Brasserie-listallamme ranskalainen ja suomalainen makumaailma kohtaavat sulassa sovussa, savolaiseen suuhun sopivaksi elämykseksi. Yhdistelemme laadukkaalla ja rennolla twistillä perinteistä ranskalaista keittotaitoa suomalaisen luontoäidin tarjoamiin raaka-aineisiin. Brasserie-idea pohjautuu edullisiin, pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Suuremman nälän yllättäessä voit poimia menustamme useamman annoksen, valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista (ja Brasserie-lista) saatavana aina perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauataisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
1. Hummerikeittoa ja Pernod-vaahtoa
tiikeriravunpyrstöjä, kurkkua ja fenkolia
11€
2. Porsaanposkirilletteä ja kuusenkerkkämajoneesia
vihreää parsaa, raparperiä, perunarieskaa ja myskikurpitsaa
11€
1. Paistettua järvikuhaa ja seljankukka-voikastiketta
lipstikka-perunakakkua ja kauden kasviksia
30 €
2. Häränfileetä ja madeirakastiketta
tryffeli-perunapyreetä, mustia torvisieniä ja kauden kasviksia
30 €
3. Palsternakka ”Wellington” ja paahtosipulikastiketta
juurespyreetä ja kauden kasviksia
25 €
1. Mesiangervokinuskilla maustettua porkkanakakkua ja puolukka-valkosuklaajäätelöä
kanelia ja marenkia
12,50 €
2. Piimäpannacotta ja lakkakeittoa,
tummaa suklaata ja Dumlegranolaa
12 €
1. La croquante-salaatti ja vadelmavinaigrettea
pinaattia, omenaa, saksanpähkinää, retiisiä, Comte-juustoa
pieni 10 € / iso 16 €
2. Skillan vol-au-vent
kylmäsavukirjolohta, sitruuna-tillituorejuustoa ja pikkelöityä kurkkua
TAI
ankankoipirilletteä, timjami-mustapippurituorejuustoa ja hillottua kirsikkaa
11 €
3. Pernodvoissa paistettuja tiikeriravunpyrstöjä ja kurkku-fenkolisalaattia,
paahdettua talon leipää
18 €
4. Skillan Bouillabaissea
tomaattista rapu-simpukkalientä, kuhaa, jättikatkarapuja, sinisimpukoita, kasviksia ja sahramirouillea
pieni 14 €/ iso 26 €
5. Maa-artisokkarisottoa ja mustia torvisieniä,
mustaa valkosipulia, munakoisoa ja lehtikaalia
15 €
6. Savupekoni Tarte flambée
Alcaselainen ”pizza” savupekonilla, vuohenjuustolla ja hunajalla
10 €
7. Etanoita valkosipuli-persiljavoissa ja paahdettua talon leipää
12,50 €
Peltolan Blue-juusto lisänä + 2,50 €
8. Pippuripihvi ” Steak au Poivre”
häränsisäfileetä 150 g, pippurikermakastiketta, ranskanperunoita
ja kauden kasviksia
28 €
9. Tyrnisorbettia ja tillivodkaa
7 €
10. Petit Fours (2 kpl)
5 €
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa
Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa
Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa