Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

Lapsille tarjoilemme samoja ruokia kuin aikuisillekin, annoskoko sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa räätälöimme lapsille omat herkulliset annokset.

Oktoberfest Skillassa PE-LA 25.-26.9.2020  

Oktoberfest-pitopöytä katettuna 25.9 ja 26.9. klo 16-20. Hinta 29 €/hlö

OKTOBERFEST MENU

Kirkasta perunasalaattia

Baijerilainen alppijuustosalaatti

Paahtopunajuuri –saksanpähkinäsalaatti

Syksyinen kasvissalaatti

Marinoitua graavisiikaa

Savustettua lohta

Silliä ja omenaa

Westfalenin ilmakuivattua kinkkua ja saksalaista salamia

***

Bratwurstia ja hapankaalia

Currywurstia

Paahdettua porsaankylkeä ja sinapinsiemenkastiketta

Röstiperunaa ja perunamuussia

Uunijuureksia

***

Omenastruudelia ja vaniljakastiketta

MENUKOKONAISUUDET  

SKILLA MENU
46 €

Korvasienikeittoa ja sorsarilletteä
tryffeliä ja punasipulia


Paistettua järvikuhaa ja koivulla maustettua voikastiketta
krossattua varhaisperunaa ja naattiporkkanaa


Raparperiposset ja seljankukkagranitea
paahdettua valkosuklaata

 

SUOMI MENU
53 €

Savukirjolohimoussea ja marinoitua vihreää parsaa
keltuaista, mätiä ja ohraa


Poronsisäpaistia ja kuusenkerkkä-riistakastiketta
nokkos-perunakakkua ja palsternakkaa


Mansikka-kuohuviinisorbettia ja vanilja-tuorejuustomoussea
mustapippuria

VIHREÄ MENU
35,50 €

Skillan salaattia
Salaattia, kurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia ja marinoitua vihreää parsaa
saksanpähkinää


Sienistruudelia ja tummaa salottisipulilientä
juuripersiljapyreetä ja naattiporkkanaa


Stout-suklaakakkua ja mesiangervojäätelöä
vadelmaa

À LA CARTE -LISTA (kesä 2020)  

ALKURUOKIA

1. Skillan salaatti
Salaattia, kurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia, marinoitua vihreää parsaa ja saksanpähkinää

7 €

2. Korvasienikeittoa ja sorsarilletteä
tryffeliä ja punasipulia

10,50 €

3. Savukirjolohimoussea ja marinoitua vihreää parsaa
keltuaista, mätiä ja ohraa

11 €

4. Peuracarpaccio ja katajamajoneesia
savujuustoa ja puolukkaa

12,50 €


PÄÄRUOKIA

1. Paistettua järvikuhaa ja koivulla maustettua voikastiketta
krossattua varhaisperunaa ja naattiporkkanaa

29 €

2. Kotimaista häränfileetä ja punaviini-häränhäntäsky
timjami-perunaterriiniä ja juuriselleriä

27 €

3. Poronsisäpaistia ja kuusenkerkkä-riistakastiketta
nokkos-perunakakkua ja palsternakkaa

34 €

4. Sienistruudelia ja tummaa salottisipulilientä
juuripersiljapyrettä ja naattiporkkanaa

23 €


LAPSILLE

1 Skillan ”fish and chips”
Friteerattua kalaa ja ranskalaisia
majoneesia ja salaattia

10 €

2. Grillipossua ja perunasosetta
maustevoita ja salaattia

10 €


JÄLKIRUOKIA

1. Mustikkakukko ja vaniljajäätelöä

12,50 €

2. Mansikka-kuohuviinisorbettia ja vanilja-tuorejuustomoussea
mustapippurimarenkia

11,50 €

3. Raparperiposset ja seljankukkagranitea
paahdettua valkosuklaata

8,50 €

4. Stout-suklaakakkua ja mesiangervojäätelöä
vadelmaa

10 €

RYHMÄMENUT  

Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

Ryhmämenu 1
39,50 €

Kauden sienikeittoa ja talon leipää


Ylikypsää porsasta ja tummaa sitruunakastiketta


Mustikkakukkoa, vadelmaa ja kardemummamoussea

 

Ryhmämenu 2
39,50 €

Häränrintaa ja talon caesarsalaattia


Grillattua kirjolohta ja omenavoikastiketta


Mustikkakukkoa, vadelmaa kardemummamoussea

MENU IN ENGLISH (summer 2020)  

SKILLA MENU
46 €

Morel soup and mallard rillette
truffle and red onion

Fried pike perch and butter sauce seasoned with birch
crushed potatoes and carrot

Rhubarb posset and elderflower granite
roasted white chocolate

 


SUOMI-MENU
53 €

Smoked rainbowtrout mousse and marinated green asparagus
egg yolk, roe and barley

Reindeer roast and spruce sprout-game sauce
nettle-potato cake and parsnip

Strawberry-spargling wine sorbet and  vanilla-cream cheese mousse
black pepper merinque

 


GREEN MENU
35,50 €

Skillas salad
salad, cucumber, tomato, pickled red onions, marinated green asparagus and walnuts

Mushroom strudel and dark shallot onion stock
root parsley puree and carrots

Stout-chocolate cake and meadowsweet ice cream
raspberry


STARTERS

1 Skillas salad
salad, cucumber, tomatoe, pickled red onions, marinated green asparagus and walnuts

7 €

2 Morel soup and mallard rillette
truffle and red onion

10,50 €

3 Smoked rainbowtrout mousse and marinated green asparagus
egg yolk, roe and barley

11 €

4 Deer carpaccio and juniper mayonnaise
smoked cheese and lingonberry

12,50 €


MAIN COURSES

1 Fried pike perch and butter sauce seasoned with birch
crushed potatoes and carrots

29 €

2 Finnish beef fillet and redwine-oxtail sky
thyme-potato terrine and root celeriac

27 €

3 Reindeer tenderloin and spruce sprout -game sauce
nettle-potato cake and parsnip

34 €

4 Mushroom strudel and dark shallot onion stock
root parsley puree and carrots

23 €


MAINCOURSES FOR CHILDREN :

1. Skilla’s ”Fish and chips”
Deep fried fish, french fries, mayonnaise and salad

10 €

2. Grilled pork and mashed potatoes
seasoned butter and salad

10 €


DESSERTS

1 Finnish blueberry pie with rye crust and vanilla ice cream

12,50 €

2 Strawberry sorbet and vanilla-cream cheese mousse
black pepper merinque

11 €

3 Rhubarb posset and elderflower granite
roasted white chocolate

8,50 €

4 Stout- chocolate cake and meadowsweet ice-cream
raspberry

10 €

 

GROUP MENUS  

Group menus for groups min 20 persons. Buffet is also available for groups, ask for an offer.

Group Menu 1
39,50 €

Soup made with mushrooms of the season and bread


Tender braised pork and dark lemon sauce


Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse


Group Menu 2
39,50 €

Beef brisket and caesar salad


Grilled rainbow trout and apple-butter sauce


Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse