Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

 

Brasserie-annokset

Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.

Tervetuloa Skillailemaan!

À la carte- lista on saatavana perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauantaisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.

Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.

Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810

À la Carte (uusi lista 15.9. alkaen)  

Brasserie-annoksia

Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).

1. Jokirapukeittoa ja friteerattu ravunpyrstö
Pastiskreemiä ja tomaatticoncassea

pieni 12,50 €/ iso 20 €

2. Katajalla maustettu graavisiikatartar ja piparjuurimajoneesia
mätiä, keltuaista ja kurkkua

15 €

3. Roquefort-paahtopunajuurisalaattia ja hunajavinaigrettea
Roquefort-juustoa, paahdettua punajuurta, kurkkua, saksanpähkinää ja
kauden salaattia

pieni 12 € / iso 18 €

4. Etanoita valkosipuli-persiljavoissa ja paahdettua talonleipää
(Roquefort juustoa lisänä +2 €)

12 €

5. Mustatorvisienirisottoa
pikkelöityä helmisipulia ja palsternakkaa

pieni 18 € / iso 26 €

6. Skillan Tarte flambée
Alcaselainen ”pizza”

kylmäsavukirjolohta, koskenlaskijajuustoa, savustettua mätiä, tilliä ja sitruunaa

12,50 €

tai

ankankoipiconfit, mustapippurijuustoa ja kirsikkaa

12,50 €

Pääruokia

7. Paistettua järvikuhaa ja punaherukka Beurre blanc-kastiketta
Rosmariiniperunaa ”Pommes Anna” ja paahdettuja kauden kasviksia

30 €

8. Mureaksi haudutettua porsaanniskaa ja Dry Stout makkaraa
omenasiiderikastiketta ja puikulaperunapyreetä
smetanassa haudutettua hapankaalia sekä paahdettuja kauden kasviksia

27 €

9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja
kauden kasviksia

34 €

10. Peuran fileetä ja tummaa männynkerkkä-riistakastiketta
savuporo-ohraa ja paahdettuja kauden kasviksia

36 €

Jälkiruokia

11. Skillan Crêpes Suzette
appelsiiniohukaisia, mustaherukkajäätelöä ja merisuolakinuskia

12 €

12. Suklaatryffelikakkua ja vadelmasorbettia
vadelmasuklaaganache

12 €

13. Suklaa Petits fours 3 kpl

6 €

RYHMÄMENUT  

Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

Ryhmämenu 1
42,50 €

Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa


Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa


Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa

Ryhmämenu 2
44,50 €

Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja


Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä


Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa