Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Brasserie-lista palaa valikoimaan 13.5.2022
Brasserie-listallamme ranskalainen ja suomalainen makumaailma kohtaavat sulassa sovussa, savolaiseen suuhun sopivaksi elämykseksi. Yhdistelemme laadukkaalla ja rennolla twistillä perinteistä ranskalaista keittotaitoa suomalaisen luontoäidin tarjoamiin raaka-aineisiin. Brasserie-idea pohjautuu edullisiin, pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Suuremman nälän yllättäessä voit poimia menustamme useamman annoksen, valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista (ja Brasserie-lista) saatavana aina perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauataisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
1. Mansikka-vuohenjuustosalaatti
salaattia, kurkkua, paahdettuja pistaasipähkinöitä, tuoreita mansikoita ja hunajavinaigrettea
9,50 €
2. Korvasienikeittoa ja ankankoipirilletteä
kirveliä ja punasipulia
11 €
3. Savustettua kirjolohta kahdella tavalla
Kylmäsavukirjolohitartar ja lämminsavukirjolohimoussea, keltuaista, tilliä, piimää ja mätiä
12,50 €
1. Paistettua järvikuhaa ja vadelma-voikastiketta
kevätsipulin kera krossattua varhaisperunaa ja kesäkasviksia
30 €
2. Poronfileetä ja kuusenkerkällä maustettua riistakastiketta
savuporo-perunakakkua ja kesäkasviksia
34 €
3. Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa
korvasientä ja helmisipulia
24 €
1. Raparperiposset ja seljankukka-tuorejuustomoussea
valkosuklaata ja metsävadelmaa
11 €
2. Skillan Mansikkaa ”Eton Mess”
Mansikkasorbettia, mesiangervokreemiä, rosépippurimarenkia ja marinoituja mansikoita
12,50 €
1 Mansikka-vuohenjuustosalaatti
Salaattia, kurkkua, tuoretta mansikkaa ja hunaja-vinaigrettea
9,50 € / 14,50 €
2 Skillan Caesar-salaatti
Romainesalaattia, parmesanlastuja, leipäkrutonkeja ja Skillan Caesar-kastiketta
Naturel 12 € / grillatulla kanalla 17 €
3 Lämminsavulohimoussea ja saaristolaisleipää,
pikkelöityä fenkolia ja mätiä
14 €
4 Skillan katkarapuja Skagen, paahdettua briossia ja mummon kurkkua
13,50 €
5 Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa, korvasientä ja punasipulia
18 €
6 Friteerattuja muikkuja ja sitruunajogurttia,
cornichon- kurkkuja
14 €
7 Karitsamakkaraa, rakuunasinappia ja salaattia uuden sadon perunasta
16 €
8 Pippuripihvi ” Steak au Poivre”
Häränsisäfileetä 150 g, pippurikermakastiketta, ranskanperunoita
ja kesäkasviksia
27 €
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Kauden sienikeittoa ja talon leipää
Ylikypsää porsasta ja tummaa sitruunakastiketta
Omeanapiirakkaa ja vaniljajäätelöä
Talon caesarsalaattia ja
grillattua kananpoikaa
Paahdettua kirjolohta ja tyrni-voikastiketta
Omeanapiirakkaa ja vaniljajäätelöä