Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista on saatavana perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauantaisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).
1. Jokirapukeittoa ja friteerattu ravunpyrstö
Pastiskreemiä ja tomaatticoncassea
pieni 12,50 €/ iso 20 €
2. Katajalla maustettu graavisiikatartar ja piparjuurimajoneesia
mätiä, keltuaista ja kurkkua
15 €
3. Roquefort-paahtopunajuurisalaattia ja hunajavinaigrettea
Roquefort-juustoa, paahdettua punajuurta, kurkkua, saksanpähkinää ja
kauden salaattia
pieni 12 € / iso 18 €
4. Etanoita valkosipuli-persiljavoissa ja paahdettua talonleipää
(Roquefort juustoa lisänä +2 €)
12 €
5. Mustatorvisienirisottoa
pikkelöityä helmisipulia ja palsternakkaa
pieni 18 € / iso 26 €
6. Skillan Tarte flambée
Alcaselainen ”pizza”
kylmäsavukirjolohta, koskenlaskijajuustoa, savustettua mätiä, tilliä ja sitruunaa
12,50 €
tai
ankankoipiconfit, mustapippurijuustoa ja kirsikkaa
12,50 €
7. Paistettua järvikuhaa ja punaherukka Beurre blanc-kastiketta
Rosmariiniperunaa ”Pommes Anna” ja paahdettuja kauden kasviksia
30 €
8. Mureaksi haudutettua porsaanniskaa ja Dry Stout makkaraa
omenasiiderikastiketta ja puikulaperunapyreetä
smetanassa haudutettua hapankaalia sekä paahdettuja kauden kasviksia
27 €
9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja
kauden kasviksia
34 €
10. Peuran fileetä ja tummaa männynkerkkä-riistakastiketta
savuporo-ohraa ja paahdettuja kauden kasviksia
36 €
11. Skillan Crêpes Suzette
appelsiiniohukaisia, mustaherukkajäätelöä ja merisuolakinuskia
12 €
12. Suklaatryffelikakkua ja vadelmasorbettia
vadelmasuklaaganache
12 €
13. Suklaa Petits fours 3 kpl
6 €
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa
Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa
Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa