Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

Lapsille tarjoilemme samoja ruokia kuin aikuisillekin, annoskoko sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa räätälöimme lapsille omat herkulliset annokset.

MENUKOKONAISUUDET 2.10. alkaen  

SKILLA MENU
47 €

Myskikurpitsakeittoa ja prässättyä ankankoipea
suppilovahveroa ja pihlajanmarjaa

Paistettua järvikuhaa ja viherherukka-voikastiketta
rakuunalla maustettua perunakakkua ja kukkakaalia

Omena Frangipane ja ruusunterälehtijäätelöä
ruusunmarjaa


SUOMI MENU
54 €

Jokiraputartar ja haukiterriiniä
savustettua vuolukermaa ja mätiä

Hirven fileetä ja mänty-riistakastiketta
puikulaperunapyreetä ja karviaista

Leipäjuusto Creme Brûlee, lakkasorbettia
mesiangervokinuskia


VIHREÄ MENU
38,50 €

Skillan salaattia
salaattia, kurkkua, paahdettua punajuurta, vuohenjuustoa, pikkelöityä porkkanaa, pistaasipähkinää, pikkelöityä karviaista
ja hunajavinaigrettea

Sieni-perunahelmirisottoa ja kukkakaalipyrettä
paistettuja sieniä ja ruista

Skillan ”Da Capo”
Martinique rommilla maustettua suklaamoussea ja kirsikkagranitea
kauraa

À LA CARTE -LISTA 2.10. alkaen  

STARTERS

1 Skillan salaatti
salaattia, kurkkua, tomaattia, paahdettua punajuurta,
vuohenjuustoa, pikkelöityä porkkanaa, pistaasipähkinää,
pikkelöityä karviaista
ja hunajavinaigrettea

9 €

2 Myskikurpitsakeittoa ja prässättyä ankankoipea
suppilovahveroa ja pihlajanmarjaa

10,50 €

3 Jokiraputartar ja haukiterriiniä
savustettua vuolukermaa ja mätiä

11,50 €


MAIN COURSES

1 Paistettua järvikuhaa ja viherherukka-voikastiketta
rakuunalla maustettua perunakakkua ja kukkakaalia

29 €

2 Kotimaista häränfileetä ja Burgundin kastiketta
perunafondant ja paahdettua sipulia

27 €

3 Hirven fileetä ja mänty-riistakastiketta
puikulaperunapyreetä ja karviaista

35 €

4 Sieni-perunahelmirisottoa ja kukkakaalipyrettä
paistettuja sieniä ja ruista

24 €


MAINCOURSES FOR CHILDREN :

1. Skillan ”fish and chips”
Friteerattua kalaa, ranskalaisia, majoneesia ja salaattia

10 €

2. Grillipossua ja perunasosetta
maustevoita ja salaattia

10 €


DESSERTS

1 Omena Frangipane ja ruusunterälehtijäätelöä
ruusunmarjaa

10,50 €

2 Leipäjuusto Creme Bûlee ja lakkasorbettia
mesiangervokinuskia

12 €

3 Skillan ”Da Capo”
Martinique rommilla maustettua suklaamoussea ja kirsikkagranitea
kauraa

9 €

RYHMÄMENUT  

Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

Ryhmämenu 1
39,50 €

Kauden sienikeittoa ja talon leipää


Ylikypsää porsasta ja tummaa sitruunakastiketta


Mustikkakukkoa, vadelmaa ja kardemummamoussea

 

Ryhmämenu 2
39,50 €

Häränrintaa ja talon caesarsalaattia


Grillattua kirjolohta ja omenavoikastiketta


Mustikkakukkoa, vadelmaa kardemummamoussea

MENU IN ENGLISH  

SKILLA MENU
47 €

Butternut squash soup, pressed duck leg, funnel chantarelle crème
malt oil and pickled rowanberry

Fried pike perch and green currant-butter sauce
tarragon potato cake, cauliflower puree and pickled fennel

Apple Frangipane, rose petal ice-cream
rose hip

SUOMI MENU
54 €

Crayfish tail tartar, pike terrine and smoked sour crème
dill “snow” and roe

Elk fillet and game sauce seasoned with pine
almond potato puree and pickled gooseberries

Traditional Finnish squeaky cheese crème brule and cloudberry sorbet
meadowsweet fudge

GREEN MENU
38,50 €

Skillas salad
salad, cucumber, roasted beetroot, goat cheese, pistachio, pickled carrot
honey vinaigrette

Mushroom-potato pearl porridge and roasted cauliflower
fried mushrooms, herb oil and rye crumble

Chocolate mousse seasoned with Martinique rum
cherry granite and oat granola


STARTERS:

1 Skillas salad
salad, cucumber, roasted beetroot, goat cheese, pistachio, pickled carrot
honey vinaigrette

9 €

2 Butternut squash soup, pressed duck leg, funnel chantarelle crème
malt oil and pickled rowanberry

10,50 €

3 Crayfish tail tartar, pike terrine and smoked sour crème
dill “snow” and roe

11,50 €


MAIN COURSES:

1 Fried pike perch and green currant-butter sauce
tarragon-potato cake, cauliflower puree and pickled fennel

29 €

2 Finnish beef fillet and sauce Burgundy
potato fondant, roasted onion puree and sour cream

27 €

3 Elk fillet and game sauce seasoned with pine
almond potato puree and pickled gooseberries

35 €

4 Mushroom-potato pearl porridge and roasted cauliflower
fried mushrooms, herb oil and rye crumble

24 €


MAIN COURSES FOR CHILDREN :

1 Skillas ”fish and chips”
Deep fried fish, french fries, mayonnaise and salad

10 €

2 Grilled pork and mashed potatoes
seasoned butter and salad

10 €


DESSERTS:

1 Apple Frangipane, rose petal ice-cream
rose hip

10,50 €

2 Traditional Finnish squeaky cheese crème brûlée and cloudberry sorbet
meadowsweet fudge

12 €

3 Chocolate mousse seasoned with Martinique rum
cherry granite and oat granola

9 €

GROUP MENUS  

Group menus for groups min 20 persons. Buffet is also available for groups, ask for an offer.

Group Menu 1
39,50 €

Soup made with mushrooms of the season and bread


Tender braised pork and dark lemon sauce


Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse


Group Menu 2
39,50 €

Beef brisket and caesar salad


Grilled rainbow trout and apple-butter sauce


Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse