Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE-lista

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

 

Brasserie-lista

Brasserie-listallamme ranskalainen ja suomalainen makumaailma kohtaavat sulassa sovussa, savolaiseen suuhun sopivaksi elämykseksi. Yhdistelemme laadukkaalla ja rennolla twistillä perinteistä ranskalaista keittotaitoa suomalaisen luontoäidin tarjoamiin raaka-aineisiin. Brasserie-idea pohjautuu edullisiin, pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Suuremman nälän yllättäessä voit poimia menustamme useamman annoksen, valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.

Tervetuloa Skillailemaan!

À la carte- lista (ja Brasserie-lista) saatavana aina perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauataisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.

Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaan.

Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810

À la Carte  

Alkuruokia

1. Myskikurpitsakeittoa ja prässättyä porsaanposkea
vihreää omenaa ja lipstikkaa
11 €

2. Rillette lämminsavustetusta kirjolohesta ja jokiraputartar
perunarieskaa, kurkkua ja piparjuurta
12,50 €

3. Rosmariinin kera paahdettua punajuurta ja
metsähunajalla maustettua vuohenjuustomoussea
saksanpähkinää ja puolukkaa
10 €

4. Blini ja kirjolohenmätiä
smetanaa, punasipulia, tilliä ja voisulaa
14 €

 

Pääruokia

1. Paistettua järvikuhaa ja tyrni-voikastiketta
kruunutillillä maustettua puikulaperunapyreetä ja syksyn kasviksia
30 €

2. Hirvenfileetä ja katajalla maustettua riistakastiketta
poronpotka-perunakakkua ja syksyn kasviksia
36 €

3. Suppilovahverorisottoa ja grillattua kurpitsaa
pikkelöityä puolukkaa
24 €

 

Jälkiruokia

1. Suklaamarkiisia ja mustaherukkasorbettia
mesiangervokinuskia ja maitosuklaata
12,50 €

2. Skillan Tarte Tatin ja pihlajanmarjajäätelöä
fazeriinagranolaa ja creme fraiche-moussea

11,50 €

 

Brasserie-lista  

1. Skillan Caesarsalaattia ja
grillattua kananpojan rintaa
Romainesalaattia, parmesanlastuja,
leipäkrutonkeja ja Skillan Caesar-kastiketta

pieni 12 € / iso 18 €

2. Rillette lämminsavustetusta kirjolohesta
perunarieskaa, kurkkua ja piparjuurta

16 €

3. Calvadosvoissa paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä ja
omena-fenkolisalaattia, paahdettua talon leipää

18 €

4. Skillan Bouillabaissea
tomaattista rapu-simpukkalientä, kuhaa, jättikatkarapuja,
sinisimpukoita, kasviksia ja pastisrouillea

pieni 14 € / iso 26 €

5. Suppilovahverorisottoa ja grillattua kurpitsaa
pikkelöityä puolukkaa

14 €

6. Skillan Charcuterie
Valikoima leikkeleitä ja juustoja lisukkeineen

yhdelle 15 € / kahdelle 25 €

7. Savuporo Tarte flambée
Alcaselainen ”pizza” savuporolla ja
karamellisoidulla punasipulilla

10 €

8. Etanoita valkosipuli-persiljavoissa ja
paahdettua talon leipää

12,50 €

9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä 150 g, pippurikermakastiketta,
ranskanperunoita ja syksyn kasviksia

28 €

RYHMÄMENUT  

Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

Ryhmämenu 1
42,50 €

Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa


Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa


Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa

Ryhmämenu 2
44,50 €

Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja


Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä


Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa