Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Brasserie-listallamme ranskalainen ja suomalainen makumaailma kohtaavat sulassa sovussa, savolaiseen suuhun sopivaksi elämykseksi. Yhdistelemme laadukkaalla ja rennolla twistillä perinteistä ranskalaista keittotaitoa suomalaisen luontoäidin tarjoamiin raaka-aineisiin. Brasserie-idea pohjautuu edullisiin, pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Suuremman nälän yllättäessä voit poimia menustamme useamman annoksen, valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista (ja Brasserie-lista) saatavana aina perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauataisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
1. Myskikurpitsakeittoa ja prässättyä porsaanposkea
vihreää omenaa ja lipstikkaa
11 €
2. Rillette lämminsavustetusta kirjolohesta ja jokiraputartar
perunarieskaa, kurkkua ja piparjuurta
12,50 €
3. Rosmariinin kera paahdettua punajuurta ja
metsähunajalla maustettua vuohenjuustomoussea
saksanpähkinää ja puolukkaa
10 €
4. Blini ja kirjolohenmätiä
smetanaa, punasipulia, tilliä ja voisulaa
14 €
1. Paistettua järvikuhaa ja tyrni-voikastiketta
kruunutillillä maustettua puikulaperunapyreetä ja syksyn kasviksia
30 €
2. Hirvenfileetä ja katajalla maustettua riistakastiketta
poronpotka-perunakakkua ja syksyn kasviksia
36 €
3. Suppilovahverorisottoa ja grillattua kurpitsaa
pikkelöityä puolukkaa
24 €
1. Suklaamarkiisia ja mustaherukkasorbettia
mesiangervokinuskia ja maitosuklaata
12,50 €
2. Skillan Tarte Tatin ja pihlajanmarjajäätelöä
fazeriinagranolaa ja creme fraiche-moussea
11,50 €
1. Skillan Caesarsalaattia ja
grillattua kananpojan rintaa
Romainesalaattia, parmesanlastuja,
leipäkrutonkeja ja Skillan Caesar-kastiketta
pieni 12 € / iso 18 €
2. Rillette lämminsavustetusta kirjolohesta
perunarieskaa, kurkkua ja piparjuurta
16 €
3. Calvadosvoissa paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä ja
omena-fenkolisalaattia, paahdettua talon leipää
18 €
4. Skillan Bouillabaissea
tomaattista rapu-simpukkalientä, kuhaa, jättikatkarapuja,
sinisimpukoita, kasviksia ja pastisrouillea
pieni 14 € / iso 26 €
5. Suppilovahverorisottoa ja grillattua kurpitsaa
pikkelöityä puolukkaa
14 €
6. Skillan Charcuterie
Valikoima leikkeleitä ja juustoja lisukkeineen
yhdelle 15 € / kahdelle 25 €
7. Savuporo Tarte flambée
Alcaselainen ”pizza” savuporolla ja
karamellisoidulla punasipulilla
10 €
8. Etanoita valkosipuli-persiljavoissa ja
paahdettua talon leipää
12,50 €
9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä 150 g, pippurikermakastiketta,
ranskanperunoita ja syksyn kasviksia
28 €
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa
Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa
Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa