Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE-lista

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

Lapsille tarjoilemme samoja ruokia kuin aikuisillekin, annoskoko sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa räätälöimme lapsille omat herkulliset annokset.

Brasserie-lista

Olemme uudistaneet ilta-aikamme ruokatarjontaa. Perinteisen  À la carte-listan lisäksi olemme lisänneet tarjontaamme uuden Skillan Brasserie-listan, jossa ranskalainen ja suomalainen makumaailma kohtaavat sulassa sovussa savolaiseen suuhun sopivaksi elämykseksi. Yhdistelemme laadukkaalla ja rennolla twistillä perinteistä ranskalaista keittotaitoa suomalaisen luontoäidin tarjoamiin raaka-aineisiin. Brasserie-idea pohjautuu edullisiin, pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Suuremman nälän yllättäessä voit poimia menustamme useamman annoksen, valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.

Tervetuloa Skillailemaan!

À la carte-lista palaa palveluvaloikoimaamme perjantaina 4.6.2021. Samalla lanseeraamme uuden Brasserie-listan. Molemmat listat ovat saatavana perjantaista 4.6.2021 alkaen aina perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauataisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.

Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaan.

Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810

À la carte -lista (4.6.2021 alkaen pe & la iltoina)  

Alkuruokia

  1. Kesäporkkanakeittoa ja metsähunajalla maustettua vuolukermaa,
    rakuunaa ja siankärsämöä

10,50 €

  1. Savulohirilletteä ja nokkos-perunaohukainen
    kermaviiliä, kurkkua ja siianmätiä

12 €

  1. Talon maalaissalaattia ja koivuvinaigrettea
    salaattia, kurkkua, kirsikkatomaattia, tuoretta mansikkaa, leipäkrutonkeja ja Marcona-mantelia

7,50 €

Pääruokia

  1. Paistettua järvikuhaa ja kuusenkerkkä-voikastiketta
    krossattua varhaisperunaa ja kesäkasviksia

29 €

  1. Pippuroitua poron fileetä ja kataja-portviinikastiketta
    palsternakkaa kahdella tavalla ja kesäkasviksia

36 €

  1. Parsarisottoa ja
    grillattua vihreää parsaa,
    korvasieniä ja Maracona-mantelia

24 €

Jälkiruokia

  1. Seljankukkaposset ja
    raparperia Romanov
    valkosuklaata

8,50 €

  1. Mansikka”pavlova”
    Mansikkasorbettia, marinoitua mansikkaa, rosépippurinmarenkia ja mascarponevaahtoa

10,50 €

BRASSERIE -LISTA (4.6.2021 alkaen pe & la iltoina)  

Suolaiset:

1 Talon maalaissalaattia ja koivuvinaigrettea
7,50 €

2 Savulohirilletteä ja mallasleipää, mummon kurkkua ja fenkolia
12,50 €

3 Katkarapuja ”Skagen” ja paahdettua briossia, mummonkurkkuja ja siianmätiä
15 €

4 Sinisimpukkakeittoa billy-by ja paahdettua briossia
11 €

5 Pastisvoissa paistettuja jättikatkaravunpyrstöjä ja aiolia, villiyrttisalaattia
17 €

6 Caesar-salaattia ja grillattua kananpojan rintaa
10 €/16 €

7 Grillattu tomaatti-vuohenjuustoleipä ja villiyrttisalaattia
12 €

8 Tarte Flambée
Alsacelainen”pizza”; Flammenküchen pohja, ranskankermaa, pekonia, sipulia ja rucolaa
10 €

9 Poronryynimakkara ja salaatti uudensadon perunoista, varhaiskaalia, puolukkasinappia
14 €

10 Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa, korvasieniä ja Marcona-mantelia
16 €

    Makeat:

    1 Raparpericlafoutis ja vaniljajäätelöä
    6 €

    2 Suklaamoussea ja vadelmia
    6 €

    RYHMÄMENUT  

    Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

    Ryhmämenu 1
    39,50 €

    Kauden sienikeittoa ja talon leipää


    Ylikypsää porsasta ja tummaa sitruunakastiketta


    Mustikkakukkoa, vadelmaa ja kardemummamoussea

    Ryhmämenu 2
    39,50 €

    Häränrintaa ja talon caesarsalaattia


    Grillattua kirjolohta ja omenavoikastiketta


    Mustikkakukkoa, vadelmaa kardemummamoussea

    GROUP MENUS  

    Group menus for groups min 20 persons. Buffet is also available for groups, ask for an offer.

    Group Menu 1
    39,50 €

    Soup made with mushrooms of the season and bread


    Tender braised pork and dark lemon sauce


    Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse


    Group Menu 2
    39,50 €

    Beef brisket and caesar salad


    Grilled rainbow trout and apple-butter sauce


    Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse