Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Lähes kaikki listamme annokset ovat LAKTOOSITTOMIA ja pienillä muutoksilla lähes kaikista annoksista saadaan myös GLUTEENITTOMIA. Gluteenittomat annokset (G) saattavat sisltää jäämiä gluteenista, sillä keittiössämme käsitellään gluteenia, mutta lisättyä gluteenia niissä ei ole. Henkilökuntamme opastaa kaikissa erikoisruokavalioihin liittyvissä asioissa.
Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista on saatavana perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauantaisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).
1. Skillan salaatti
paahdettua punajuurta, kurkkua, pikkelöityä myskikurpitsaa, retiisiä, kauden salaattia ja metsähunajavinaigrettea (M, (G))
10 €
salaatin lisäkkeeksi
grillattu kinkku-juustoleipä ”Croque monsieur”
+ 5 € (L)
2. Tomaattikeittoa, vuohenjuustokreemiä,
basilikagrissini ja tomaatticoncassea (L)
pieni 12,50 € / iso 20 €
3. Jokirapuskagen, sahramibriossia,
mätiä ja pikkelöityä fenkolia (L)
15 €
4. Etanoita persilja-valkosipulivoissa ja paahdettua talon leipää (L, (G))
12 €
Roquefort juusto lisä + 2 €
5. Skillan Tarte flambée eli Alcaselainen ”pizza”
Kylmäsavukirjolohta, Koskenlaskija-juustoa,
mätiä, tilliä ja sitruunaa (L)
tai
Savustettua hevosenpaistia,
mustapippuri-cheddarjuustoa,
piparjuurimajoneesia ja rucolaa (L)
12,50 €
6. Hirvimakkaraa ja Skillan perunasalaattia,
pikkelöityä punakaalia ja karpalosinappia (L, (G))
16 €
7. Suppilovahverorisottoa ja yrttivoissa paistettua herkkutattia,
friteerattua lehtikaalia ja pihlajanmarjaa (L, (G))
pieni 18 € / iso 26 €
8. Paistettua järvikuhaa ja omena-voikastiketta,
peruna-palsternakkakakkua, palsternakkapyreetä,
kuivattua omenaa ja kauden kasviksia (L, (G))
30 €
9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta,
ranskanperunoita ja kauden kasviksia (L, (G))
36 €
10. Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä fasaanin rintaa ja
tummaa metsävadelmakastiketta,
Le puy linssimuhennosta, ankanmaksaa ja kauden kasviksia (L, (G))
33 €
11. Ylikypsää häränposkea ja Madeirakastiketta
paahtovalkosipuli-perunapyrettä ja kauden kasviksia (L, (G))
27 €
12. ”Le Colonel”
sitruunasorbettia ja tilkka Lignell & Piispasen tillivodkaa (M, (G))
9 €
13. Päärynää ”Poire Belle Helene”
päärynäjäätelöä ja maitosuklaamoussea,
marinoitua päärynää, manteliliköörillä maustettua suklaakastiketta ja manteligranolaa (L, (G))
12,50 €
14. Crème brûlée-juustokakkua ja lakkasorbettia
kuusenkerkkäkaramellia (L)
12,50 €
15. Macarons 2 kpl
6 €
Ravintola Skillassa tarjoillaan Sunnuntaibrunssi
”aina” kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.
Kevään brunssien ajankohdat ovat:
su 2.2.2025, su 2.3.2025 ja su 6.4.2025
Sunnuntaibrunssin hinta on 29 €,
lapsilta 4-7 v. 10 €, 8-12 v. 15 €,
alle 4-vuotiaat veloituksetta.
Kattausajat ovat klo 12 ja klo 14,
suosittelemme pöytävarauksen tekemistä osoitteessa:
www.ravintolaskilla.fi/tee-poytavaraus/
tai soittamalla puh. 0445524810
Mustaherukkasilliä ja paholaisen kananmunia
Katkarapuja ”Skagen” ja appelsiinilla marinoitua fenkolia
Lämminsavulohimoussea ja hölskykurkkuja
Ilmakuivattua kinkkua, salamia ja marinoitua latva-artisokkaa
Vegaanisia leikkeleitä
Talon vihreää salaattia
Meloni-basilikasalaattia
Chilillä ja seesaminsiemenillä maustettua kasvissalaattia
Kreikkalaista salaattia aidolla fetajuustolla
Paahdettuja manteleita ja krutonkeja
Saaristolaisleipää, cocktailpiirakoita ja talon leipää
Riista-chorizomakkaraa
Grillattuja kanavartaita ja chimichurria
Falafelpyöryköitä
Limeaiolia
Cheddarjuustomunakasta
Kermaperunagratiinia
Lohkoperunoita
Tuoremehua
Marjasmoothia
Suklaa-hasselpähkinätuulihattuja
Passionhedelmämoussea
Rahkapannukakkuja ja vadelmahilloa
Kahvia / teetä
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa
Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa
Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa