Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

Lähes kaikki listamme annokset ovat LAKTOOSITTOMIA ja pienillä muutoksilla lähes kaikista annoksista saadaan myös GLUTEENITTOMIA. Gluteenittomat annokset (G) saattavat sisltää jäämiä gluteenista, sillä keittiössämme käsitellään gluteenia, mutta lisättyä gluteenia niissä ei ole. Henkilökuntamme opastaa kaikissa erikoisruokavalioihin liittyvissä asioissa.

 

Brasserie-annokset

Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.

Tervetuloa Skillailemaan!

À la carte- lista on saatavana keskiviikosta ja lauantaihin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme (ke-la) klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.

Perjantaina 23.5.2025 lounaan jälkeen yksityistilaisuus.
Keskiviikkona 28.5.2025 lounaan jälkeen yksityistilaisuus.

À la Carte- lista koostuu jatkossa kuukauden menusta sekä Skillan ”klassikko annoksista”.

Kuukauden menu vaihtuu nimensä mukaan kuukausittain. Menun alku-, pää- ja jälkiruuista voi jokainen koota mieluisan kolmen ruokalajin menukokonaisuuden. Hinta on 55 €, jos pääruokana nautitaan lihaa tai kalaa, kasvispääruualla menun hinta on 46 €. Annoksia voi nauttia myös erikseen.

Varaa paikkasi osoitteessa: www.ravintolaskilla.fi/tee-poytavaraus/
tai soita puh. 0445524810

Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.

Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810

Toukokuun menu (vappuaatosta 30.4. alkaen)  

Toukokuun menu

55 €, kasvismenu 46 €

Alkuruokia

Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa,keltuaista, yuzua ja saksanpähkinää

tai

Sokerisuolattua kirjolohta ja rakuunamajoneesia,
raparperia ja rapeaa perunaa

 

Pääruokia

Paistettua ahventa ja hummerikastiketta,
krossattua varhaisperunaa, hummeri”Skagenia” ja kevätkasviksia

tai

Paahdettua vasikanfilettä, grillattua Iberico porsasta ja tummaa sherrykastiketta,
lipstikka-perunapyreetä ja kevätkasviksia

tai

Marokkolaista kasvispastillaa ja karhunlaukkajogurttia,
harissalla maustettua porkkanapyreetä ja kevätkasviksia

 

Jälkiruokia

Dumle pot de crème ja mustaherukkasorbettia,
appelsiinilla maustettua crème fraichea

tai

Skillan ”Pavlova”
Vadelmajäätelöä, kardemummamarenkia, sitruunakreemiä ja hillottua vadelmaa

À la Carte (30.4. alkaen)  

Brasserie-annoksia

Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).

1. Skillan salaatti
paahdettua punajuurta, kurkkua, pikkelöityä myskikurpitsaa, retiisiä, kauden salaattia ja metsähunajavinaigrettea (M, (G))

10 €

2. Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa,keltuaista, yuzua ja saksanpähkinää

12,50 €

3. Sokerisuolattua kirjolohta ja rakuunamajoneesia,
raparperia ja rapeaa perunaa

12,50 €

4. Etanoita persilja-valkosipulivoissa ja paahdettua talon leipää (L)

12 €
Roquefort juusto lisä + 2 €

5. Skillan Tarte flambée eli Alcaselainen ”pizza”

Kylmäsavukirjolohta, Koskenlaskija-juustoa,
mätiä, tilliä ja sitruunaa (L)

tai

Savustettua hevosenpaistia,
mustapippuri-cheddarjuustoa,
piparjuurimajoneesia ja rucolaa (L)

12,50 €

Pääruokia

6. Paistettua ahventa ja hummerikastiketta,
krossattua varhaisperunaa, hummeri”Skagenia” ja kevätkasviksia

37 €

7. Paahdettua vasikanfilettä, grillattua Iberico porsasta ja tummaa sherrykastiketta,
lipstikka-perunapyreetä ja kevätkasviksia

37 €

8. Marokkolaista kasvispastillaa ja karhunlaukkajogurttia,
harissalla maustettua porkkanapyreetä ja kevätkasviksia

28 €

9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja kauden kasviksia (L, (G))

36 €

 

Jälkiruokia

10. ”Le Colonel”
sitruunasorbettia ja tilkka Lignell & Piispasen tillivodkaa (M, (G))

9 €

11. Dumle pot de crème ja mustaherukkasorbettia,
appelsiinilla maustettua crème fraichea

12,50 €

12. Skillan ”Pavlova”
Vadelmajäätelöä, kardemummamarenkia, sitruunakreemiä ja hillottua vadelmaa

12,50 €

 

 

KESÄMENU (4.6. alkaen kesä-heinäkuu)  

Kesämenu

55 €, kasvismenu 46 €

Alkuruokia

Kesäporkkanaa kahdella tavalla ja fetajuustokreemiä,
tyrniä L (G)

tai

Riimihärkää ja ruohosipulimajoneesia,
varhaiskaalia ja lipstikkaa L (G)

Pääruokia

Paistettua kallaveden kuhaa ja paahdetulla rukiilla maustettua voikastiketta,
varhaisperunaa, sipulia ja kesäkasviksia L

tai

Poronfileetä ja punaherukka-riistakastiketta,
perunapyreetä ja kesäkasviksia L (G)

tai

Sienivartaita ja Romescokastiketta,
paahdettua uuden sadon perunaa ja kesäkasviksia L

Jälkiruokia

Suonenjoen mansikkaa kahdella tavalla ja ruusujäätelöä,
mustapippurimarenkia L (G)

tai

Koivujäädykettä ja hillottua mustikkaa,
hunajaa ja vohvelia L

 

RYHMÄMENUT  

Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

Ryhmämenu 1
42,50 €

Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa


Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa


Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa

Ryhmämenu 2
44,50 €

Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja


Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä


Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-131164909-1');