Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Lähes kaikki listamme annokset ovat LAKTOOSITTOMIA ja pienillä muutoksilla lähes kaikista annoksista saadaan myös GLUTEENITTOMIA. Gluteenittomat annokset (G) saattavat sisltää jäämiä gluteenista, sillä keittiössämme käsitellään gluteenia, mutta lisättyä gluteenia niissä ei ole. Henkilökuntamme opastaa kaikissa erikoisruokavalioihin liittyvissä asioissa.
Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista on saatavana perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauantaisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
– perjantai-iltana 13.12. yksityistilaisuus (lounas tarjoillaan normaalisti)
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).
1. Skillan salaatti
paahdettua punajuurta, kurkkua, pikkelöityä myskikurpitsaa, retiisiä, kauden salaattia ja metsähunajavinaigrettea (M, (G))
10 €
salaatin lisäkkeeksi
grillattu kinkku-juustoleipä ”Croque monsieur”
+ 5 € (L)
2. Tomaattikeittoa, vuohenjuustokreemiä,
basilikagrissini ja tomaatticoncassea (L)
pieni 12,50 € / iso 20 €
3. Jokirapuskagen, sahramibriossia,
mätiä ja pikkelöityä fenkolia (L)
15 €
4. Etanoita persilja-valkosipulivoissa ja paahdettua talon leipää (L, (G))
12 €
Roquefort juusto lisä + 2 €
5. Skillan Tarte flambée eli Alcaselainen ”pizza”
Kylmäsavukirjolohta, Koskenlaskija-juustoa,
mätiä, tilliä ja sitruunaa (L)
tai
Savustettua hevosenpaistia,
mustapippuri-cheddarjuustoa,
piparjuurimajoneesia ja rucolaa (L)
12,50 €
6. Hirvimakkaraa ja Skillan perunasalaattia,
pikkelöityä punakaalia ja karpalosinappia (L, (G))
16 €
7. Suppilovahverorisottoa ja yrttivoissa paistettua herkkutattia,
friteerattua lehtikaalia ja pihlajanmarjaa (L, (G))
pieni 18 € / iso 26 €
8. Paistettua järvikuhaa ja omena-voikastiketta,
peruna-palsternakkakakkua, palsternakkapyreetä,
kuivattua omenaa ja kauden kasviksia (L, (G))
30 €
9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta,
ranskanperunoita ja kauden kasviksia (L, (G))
36 €
10. Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä fasaanin rintaa ja
tummaa metsävadelmakastiketta,
Le puy linssimuhennosta, ankanmaksaa ja kauden kasviksia (L, (G))
33 €
11. Ylikypsää häränposkea ja Madeirakastiketta
paahtovalkosipuli-perunapyrettä ja kauden kasviksia (L, (G))
27 €
12. ”Le Colonel”
sitruunasorbettia ja tilkka Lignell & Piispasen tillivodkaa (M, (G))
9 €
13. Päärynää ”Poire Belle Helene”
päärynäjäätelöä ja maitosuklaamoussea,
marinoitua päärynää, manteliliköörillä maustettua suklaakastiketta ja manteligranolaa (L, (G))
12,50 €
14. Crème brûlée-juustokakkua ja lakkasorbettia
kuusenkerkkäkaramellia (L)
12,50 €
15. Macarons 2 kpl
6 €
Joululounaat tarjoillaan Skillassa to-pe 12.-13.12. sekä ma-pe 16.-20.12.2024.
Kattauksia on päivittäin kaksi: klo 10:30/11 ja klo 13.
Joululounaan hinta on 34 €.
Joulubrunssit tarjoillaan lauantaina 14.12. ja 21.12.2024, kattaukset klo 11 ja klo 13.
Joulubrunssin hinta on 25 €.
Brunssin menua ei julkaista erikseen, tarjolla on jouluisia ruokia (esim. kinkkua ja laatikoita) sekä perinteistä brunssilla tarjottavaa runsaasti ja monipuolisesti.
Varaukset voi tehdä osoitteessa: www.ravintolaskilla.fi/tee-poytavaraus/
tai puh. 0445524810
Mustaherukkasilliä, kananmunia ja marinoitua punasipulia
Graavia kirjolohta ja puolukkasmetanaa
Tilliöljyssä marinoituja savumuikkuja ja pikkelöityä kurkkua
Appelsiinilla ja tähtianiksella marinoitua kananpoikaa ja hunajakreemiä
Talon vihreää salaattia
Rosollia
Metsäsienisalaattia
Basilikaöljyllä maustettua meloni-rucolasalaattia
Leipäjuusto-paahtomantelisalaattia ja lakkavinaigrettea
Caesarsalaattia
Perinteistä joulukinkkua ja kermaista rosepippurikastiketta
Porkkana-ja lanttulaatikkoa
Keitettyä perunaa
Kotisinappia
Kirsikka-maitosuklaamoussea ja piparkakkuja
Vietä mukavat pikkujoulut Ravintola Skillassa
Pikkujoulupöytämme (42 €) katetaan yksityistilaisuuksiin. Arki-iltoina minimilaskutuksemme on 30 henkilön ruokatarjoilun mukainen ja viikonloppuiltoina (pe ja la) 50 henkilön ruokatarjoilun mukainen.
Mikäli ette halua perinteistä joulupöytää, vaihtoehtoina on nauttia kinkun ja laatikoiden sijaan joko Paahdettua kananpojanrintaa tai Mureaksi haudutettua porsaanniskaa lisukkeineen, tällöin hinta on 45 €.
Kananmunia ja mätimoussea
Mustaherukkasilliä ja marinoitua punasipulia
Katkarapuja ”Skagen”
Metsäginillä maustettua graavia kirjolohta ja puolukkasmetanaa
Tilliöljyssä marinoituja savumuikkuja, pikkelöityjä kurkkuja ja sitruunajogurttia
Appelsiinilla ja tähtianiksella marinoitua kananpoikaa ja hunajakreemiä
Talon vihreää salaattia
Rosollia
Metsäsienisalaattia
Myskikurpitsa-paahtomantelisalaattia
Basilikaöljyllä maustettua kirsikkatomaattisalaattia
Savuporo-leipäjuustosalaattia ja lakkavinaigrettea
Caesarsalaattia
Perinteistä joulukinkkua
Kermaista rosepippurikastiketta
Porkkana-ja lanttulaatikkoa
Punajuuripyöryköitä ja aurajuusto creme fraichea
Maalaisvoissa haudutettua perunaa
Kotisinappia
Kirsikka-maitosuklaamoussea
Mini Cannololeivoksia ja glögisiirappia
Kahvi/tee
42 €
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa
Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa
Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa