Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

Lapsille tarjoilemme samoja ruokia kuin aikuisillekin, annoskoko sovitaan tapauskohtaisesti. Tarvittaessa räätälöimme lapsille omat herkulliset annokset.

MENUKOKONAISUUDET  

SKILLA MENU
46 €

Maa-artisokkakeittoa ja sorsarilletteä
tryffeliä ja mantelia


Paistettua järvikuhaa ja mesiangervo-voikastiketta
nokkos-perunakakkua ja porkkanaa


Stout-suklaakakkua ja mallasjäätelöä
kirsikkaa

 

SUOMI MENU
53 €

Savukirjolohimoussea ja savolaista ohrarieskaa
keltuaista ja mätiä


Poronsisäfileetä ja tummaa puolukka-kuusenkerkkäkastiketta
juuripersiljapyreetä ja herkkutatteja


Lakkasorbettia ja sitruunamoussea
misoa

VIHREÄ MENU
35,50 €

Skillan salaattia
Salaattia, kurkkua, tomaattia, pikkelöityä punasipulia
paahdettua punajuurta ja savustettua mantelia


Sienistruudelia ja tummaa salottisipulilientä
juuripersiljapyreetä ja punajuurta


Jogurttipannacottaa ja puolukkagranitea
kinuskia

À LA CARTE -LISTA  

ALKURUOKIA

1. Skillan salaatti
salaattia, kurkkua tomaattia, pikkelöityä punasipulia, paahdettua punajuurta ja savustettua mantelia

7 €

2. Maa-artisokkakeittoa ja sorsarilletteä
tryffeliä ja mantelia

10,50 €

3. Savukirjolohimoussea ja Savolaista ohrarieskaa
keltuaista ja mätiä

11 €

4. Peuracarpaccio ja katajamajoneesia
suppilovahveroita ja pihlajanmarjaa

12,50 €


PÄÄRUOKIA

1. Viikoittain vaihtuva suositusannos
VIIKKO 11:

Grillattua kirjolohta ja tyrni-voikastiketta
puikulaperunaa ja kukkakaalia

25 €

2. Paistettua järvikuhaa ja mesiangervo-voikastiketta
nokkos-perunakakkua ja porkkanaa

29 €

3. Kotimaista häränfileetä ja punaviini-häränhäntäsky
timjami-perunaterriiniä ja juuriselleriä

27 €

4. Poron sisäfileetä ja tummaa puolukka-kuusenkerkkäkastiketta
juuripersiljapyreetä ja herkkutatteja

34 €

5. Sienistruudelia ja tummaa salottisipulilientä
juuripersiljapyreetä ja punajuurta

23 €


LAPSILLE

1 Skillan ”fish and chips”
Friteerattua kalaa ja ranskalaisia
majoneesia ja salaattia

10 €

2. Grillipossua ja perunasosetta
maustevoita ja salaattia

10 €


JÄLKIRUOKIA

1. Mustikkakukko ja vaniljajäätelöä
marenkia

12,50 €

2. Lakkasorbettia ja sitruunamoussea
misoa

11,50 €

3. Jogurttipannacottaa ja puolukkagranitea
kinuskia

8,50 €

4. Stout-suklaakakkua ja mallasjäätelöä
kirsikkaa

10 €

RYHMÄMENUT  

Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

Ryhmämenu 1
39,50 €

Kauden sienikeittoa ja talon leipää


Ylikypsää porsasta ja tummaa sitruunakastiketta


Mustikkakukkoa, vadelmaa ja kardemummamoussea

 

Ryhmämenu 2
39,50 €

Häränrintaa ja talon caesarsalaattia


Grillattua kirjolohta ja omenavoikastiketta


Mustikkakukkoa, vadelmaa kardemummamoussea

MENU IN ENGLISH (NEW LIST)  

SKILLA MENU
46 €

Jerusalem artichoke soup and mallard rillette
truffle and almond


Fried pike perch and meadowsweet-butter sauce
nettle-potato cake and carrot


Stout-chocolate cake and malt ice-cream
cherry


SUOMI-MENU
53 €

Smoked rainbowtrout mousse
Savo region’s traditional barley flatbread
egg yolk and roe


Reindeer tenderloin and dark lingonberry-spruce sprout sauce
root parsley puree and cep


Cloudberry sorbet and lemon mousse
miso


GREEN MENU
35,50 €

Skilla’s salad
Salad, cucumber, tomato, pickled red onion
roasted beetroot and smoked almonds


Mushroom strudel and dark shallot onion stock
root parsley puree and beetroot


Youghurt pannacotta and lingonberry granite
fudge


STARTERS

1. Skilla salad
Salad, cucumber, tomato, pickled red onion
roasted beetroot and smoked almonds

7 €

2. Jerusalem artichoke soup and mallard rillette
truffle and almond

10,50 €

3. Smoked rainbowtrout mousse
Savo region’s traditional barley flatbread
egg yolk and roe

11 €

4. Deer carpaccio and juniper mayonnaise
funnel chantarelle and rowanberry

12,50 €


MAIN COURSES

1.  Kitchen’s recommendation

25 €

2. Fried pike perch and meadowsweet-butter sauce
nettle-potato cake and carrot

29 €

3. Finnish beef fillet and redwine-oxtail sky
thyme-potato terrine and root celeriac

27 €

4. Reindeer tenderloin and dark lingonberry-spruce sprout sauce
root parsley puree and cep

34 €

5. Mushroom strudel and dark shallot onion stock
root parsley puree and beetroot

23 €


MAINCOURSES FOR CHILDREN :

1. Skilla’s ”Fish and chips”
Deep fried fish, french fries, mayonnaise and salad

10 €

2. Grilled pork and mashed potatoes
seasoned butter and salad

10 €


DESSERTS

1. Finnish blueberry pie with rye crust, vanilla ice cream
meringue

12,50 €

2. Cloudberry sorbet and lemon mousse
miso

11,50 €

3. Youghurt pannacotta and lingonberry granite
fudge

8,50 €

4. Stout-chocolate cake and malt ice-cream
cherry

10 €

GROUP MENUS  

Group menus for groups min 20 persons. Buffet is also available for groups, ask for an offer.

Group Menu 1
39,50 €

Soup made with mushrooms of the season and bread


Tender braised pork and dark lemon sauce


Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse


Group Menu 2
39,50 €

Beef brisket and caesar salad


Grilled rainbow trout and apple-butter sauce


Blueberry pie, raspberry and cardamom mousse