Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 
 

À LA CARTE-lista

Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.

 

Brasserie-lista

Brasserie-lista palaa valikoimaan 13.5.2022
Brasserie-listallamme ranskalainen ja suomalainen makumaailma kohtaavat sulassa sovussa, savolaiseen suuhun sopivaksi elämykseksi. Yhdistelemme laadukkaalla ja rennolla twistillä perinteistä ranskalaista keittotaitoa suomalaisen luontoäidin tarjoamiin raaka-aineisiin. Brasserie-idea pohjautuu edullisiin, pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Suuremman nälän yllättäessä voit poimia menustamme useamman annoksen, valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.

Tervetuloa Skillailemaan!

À la carte- lista (ja Brasserie-lista) saatavana aina perjantaisin ja lauantaisin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme perjantaisin ja lauataisin klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.

Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveidenne mukaan.

Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810

À la Carte (6.5.2022 alkaen)  

Alkuruokia

1. Mansikka-vuohenjuustosalaatti
salaattia, kurkkua, paahdettuja pistaasipähkinöitä, tuoreita mansikoita ja hunajavinaigrettea

9,50 €

2. Korvasienikeittoa ja ankankoipirilletteä
kirveliä ja punasipulia

11 €

3. Savustettua kirjolohta kahdella tavalla
Kylmäsavukirjolohitartar ja lämminsavukirjolohimoussea, keltuaista, tilliä, piimää ja mätiä

12,50 €

Pääruokia

1. Paistettua järvikuhaa ja vadelma-voikastiketta
kevätsipulin kera krossattua varhaisperunaa ja kesäkasviksia

30 €

2. Poronfileetä ja kuusenkerkällä maustettua riistakastiketta
savuporo-perunakakkua ja kesäkasviksia

34 €

3. Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa
korvasientä ja helmisipulia

24 €

Jälkiruokia

1. Raparperiposset ja seljankukka-tuorejuustomoussea
valkosuklaata ja metsävadelmaa

11 €

2. Skillan Mansikkaa ”Eton Mess”
Mansikkasorbettia, mesiangervokreemiä, rosépippurimarenkia ja marinoituja mansikoita

12,50 €

Brasserie-lista (13.5.2022 alkaen)  

 

1 Mansikka-vuohenjuustosalaatti
Salaattia, kurkkua, tuoretta mansikkaa ja hunaja-vinaigrettea

9,50 € / 14,50 €

 

2 Skillan Caesar-salaatti
Romainesalaattia, parmesanlastuja, leipäkrutonkeja ja Skillan Caesar-kastiketta

Naturel 12 € / grillatulla kanalla 17 €

 

3 Lämminsavulohimoussea ja saaristolaisleipää,
pikkelöityä fenkolia ja mätiä

14 €

 

4 Skillan katkarapuja Skagen, paahdettua briossia ja mummon kurkkua

13,50 €

 

5 Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa, korvasientä ja punasipulia

18 €

 

6 Friteerattuja muikkuja ja sitruunajogurttia,
cornichon- kurkkuja

14 €

 

7 Karitsamakkaraa, rakuunasinappia ja salaattia uuden sadon perunasta

16 €

 

8 Pippuripihvi ” Steak au Poivre”
Häränsisäfileetä 150 g, pippurikermakastiketta, ranskanperunoita
ja kesäkasviksia

27 €

 

RYHMÄMENUT  

Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille.  Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.

Ryhmämenu 1
39,50 €

Kauden sienikeittoa ja talon leipää


Ylikypsää porsasta ja tummaa sitruunakastiketta


Omeanapiirakkaa ja vaniljajäätelöä

Ryhmämenu 2
39,50 €

Talon caesarsalaattia ja
grillattua kananpoikaa


Paahdettua kirjolohta ja tyrni-voikastiketta


Omeanapiirakkaa ja vaniljajäätelöä