Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Lähes kaikki listamme annokset ovat LAKTOOSITTOMIA ja pienillä muutoksilla lähes kaikista annoksista saadaan myös GLUTEENITTOMIA. Gluteenittomat annokset (G) saattavat sisltää jäämiä gluteenista, sillä keittiössämme käsitellään gluteenia, mutta lisättyä gluteenia niissä ei ole. Henkilökuntamme opastaa kaikissa erikoisruokavalioihin liittyvissä asioissa.
Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista on saatavana keskiviikosta ja lauantaihin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme (ke-la) klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
Perjantaina 23.5.2025 lounaan jälkeen yksityistilaisuus.
Keskiviikkona 28.5.2025 lounaan jälkeen yksityistilaisuus.
À la Carte- lista koostuu jatkossa kuukauden menusta sekä Skillan ”klassikko annoksista”.
Kuukauden menu vaihtuu nimensä mukaan kuukausittain. Menun alku-, pää- ja jälkiruuista voi jokainen koota mieluisan kolmen ruokalajin menukokonaisuuden. Hinta on 55 €, jos pääruokana nautitaan lihaa tai kalaa, kasvispääruualla menun hinta on 46 €. Annoksia voi nauttia myös erikseen.
Varaa paikkasi osoitteessa: www.ravintolaskilla.fi/tee-poytavaraus/
tai soita puh. 0445524810
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
Punajuuricarpaccio ja vuohenjuustomoussea
saksanpähkinä-rosmariinikrokanttia, mustaherukkaa ja hunajaa
tai
Graavisiikatartar ja tilli-piimäkastiketta
mätiä, fenkolia ja saaristolaisleipää
Paistettua taimenta ja savu-voikastiketta
jokirapu-perunakakkua, paahdettua kukkakaalia ja kauden kasviksia
tai
Karitsaa kahdella tavalla ja mesiangervolla maustettua karitsalientä
valkosipulivoissa haudutettu perunafondant, savustettua selleriä ja kauden kasviksia
tai
Karamellisoitua kukkakaalia ja sieni-xo-kastiketta,
tryffelillä maustettua perunapyreetä ja hasselpähkinää
Juustokakkua ja passionhedelmäsorbettia
paahdettua valkosuklaata
tai
Espresso-stracciatellajäätelöä ja mallasviskikinuskia
fariinisokerimarenkia
Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).
1. Skillan salaatti
paahdettua punajuurta, kurkkua, pikkelöityä myskikurpitsaa, retiisiä, kauden salaattia ja metsähunajavinaigrettea (M, (G))
10 €
2. Punajuuricarpaccio ja vuohenjuustomoussea
saksanpähkinä-rosmariinikrokanttia, mustaherukkaa ja hunajaa
12,50 €
3. Graavisiikatartar ja tilli-piimäkastiketta
mätiä, fenkolia ja saaristolaisleipää
12,50 €
4. Etanoita persilja-valkosipulivoissa ja paahdettua talon leipää (L)
12 €
Roquefort juusto lisä + 2 €
5. Skillan Tarte flambée eli Alcaselainen ”pizza”
Kylmäsavukirjolohta, Koskenlaskija-juustoa,
mätiä, tilliä ja sitruunaa (L)
tai
Savustettua hevosenpaistia,
mustapippuri-cheddarjuustoa,
piparjuurimajoneesia ja rucolaa (L)
12,50 €
6. Paistettua taimenta ja savu-voikastiketta
jokirapu-perunakakkua, paahdettua kukkakaalia ja kauden kasviksia
37 €
7. Karitsaa kahdella tavalla ja mesiangervolla maustettua karitsalientä
valkosipulivoissa haudutettu perunafondant, savustettua selleriä ja kauden kasviksia
37 €
8. Karamellisoitua kukkakaalia ja sieni-xo-kastiketta,
tryffelillä maustettua perunapyreetä ja hasselpähkinää
28 €
9. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja kauden kasviksia (L, (G))
36 €
10. ”Le Colonel”
sitruunasorbettia ja tilkka Lignell & Piispasen tillivodkaa (M, (G))
9 €
11. Juustokakkua ja passionhedelmäsorbettia
paahdettua valkosuklaata
12,50 €
12. Espresso-stracciatellajäätelöä ja mallasviskikinuskia
fariinisokerimarenkia
12,50 €
Vappubrunssi tarjoillaan vappupäivänä 1.5.2025. Kattaukset klo 12 ja klo 14.
Hinta on 39 €/hlö,
lapset 4-7 v. 10 €, 8-12 v. 15 €, alle 4-vuotiaat veloituksetta.
Sherrysilliä ja kananmunia
Katkarapuja”Skagen” ja appelsiinimarinoitua fenkolia
Savustettua kirjolohta ja mummon kurkkuja
Limemarinoitua kananpoikaa, minttujogurttia ja paholaisen hilloa
Rosmariinilla maustettua savuporomoussea, ruisnappeja ja pikkelöityä puolukkaa
Talon vihreää salaattia
Meloni-rucolasalaattia
Basilikalla maustettua kirsikkatomaatti-mozzarellasalaattia
Varhaisperuna-parsasalaattia ja Dijon-vinaigrettea
Caesarsalaattia ja krutonkeja
Riistachorizomakkaraa, bratwursteja ja sinapinsiemenmajoneesia
Metsähunajalla glaseerattuja kanavartaita ja mango-chimichurria
Punajuuri-vuohenjuustopihvejä, paahdettuja manteleita ja kirveli creme fraichea
Ruokosokerilla maustettuja uunijuureksia
Timjamipaahdettua perunaa ja Cajunriisiä
Talon leipää, cocktailpiirakoita ja croissantteja
Tuoremehua
Simaa
Kahvia ja teetä
Maitosuklaa-vadelmamoussea
Pieniä rahkamunkkeja
Suolakaramelli täytteisiä tuulihattuja
Skillassa tarjoillaan Äitienpäivänä 11.5.2025 Juhlalounas, kattaukset klo 12 ja klo 14.
Äitienpäivälounaan hinta on 43 €, lapset 4-7 v. 10 €, 8-12 v. 15 €, alle 4-vuotiaat veloituksestta.
Lapsille tarjolla omia herkkuja.
Sherrysilliä, kananmunia ja mätimoussea
Katkarapuja ”Skagen” ja mummon kurkkuja
Raparperikraavattua kirjolohta ja fetajuustokreemiä
Appelsiinimarinoitua kananpojanrintaa ja rosepippuri-majoneesia
Talon vihreää salaattia ja Dijon-sinappivinaigrettea
Chilillä ja seesaminsiemenillä marinoitua kasvissalaattia
Parsa-perunasalaattia
Tomaatti-mozzarellasalaattia ”Caprese”
Meloni-rucolasalaattia
Skillan Caesarsalaattia
Paahdettua kirjolohta ja tyrni-voikastiketta
Ylikypsää häränniskaa ja ”L&P Hienoa”-konjakilla maustettua kermaista pippurikastiketta
Perunagratiinia ja timjamivoissa haudutettua varhaisperunaa
Metsähunajalla glaseerattuja uunijuureksia
Kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä:
Vuohenjuustotäytteisiä punajuuripihvejä ja karhunlaukkatsatsikia
Äitienpäiväkakkua
Ruusuvedellä maustettua mansikkamoussea
Suklaa-hasselpähkinätuulihattuja
Konvehteja
LASTEN BUFFET
Dippikasviksia ja dippiä
Vesimelonia ja kurkkua
Lihapullia kermakastikkeessa ja Crispy chicken
Ranskalaisia ja perunasosetta
Parsarisottoa ja grillattua vihreää parsaa,keltuaista, yuzua ja saksanpähkinää
tai
Sokerisuolattua kirjolohta ja rakuunamajoneesia,
raparperia ja rapeaa perunaa
Paistettua ahventa ja hummerikastiketta,
krossattua varhaisperunaa, hummeri”Skagenia” ja kevätkasviksia
tai
Paahdettua vasikanfilettä, grillattua Iberico porsasta ja tummaa sherrykastiketta,
lipstikka-perunapyreetä, muhennettua korvasientä ja kevätkasviksia
tai
Marokkolaista kasvispastillaa ja karhunlaukkajogurttia,
harissalla maustettua porkkanapyreetä ja kevätkasviksia
Dumle pot de crème ja mustaherukkasorbettia,
appelsiinilla maustettua crème fraichea
tai
Skillan ”Pavlova”
Vadelmajäätelöä, kardemummamarenkia, sitruunakreemiä ja hillottua vadelmaa
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa
Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa
Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa