Ravintola Skilla

Tee pöytävaraus
 
 
 
 

HERKULLISTA LOUNASTA

SKILLAN LOUNASPÖYTÄ ON KATETTUNA

MA-PE  klo 10:30-14
LA klo 11-14

Tule syömään paikanpäälle tai nouda annos mukaan.
Noutolounaan voi koota itse noutopöydästä.
Kokoamme myös etukäteen tilattuja annoksia asiakkaiden puolesta.

NOUTOPÖYTÄLOUNAS 13,90 €
LAPSET 4-12 v. 7,90 €
Alle 4-vuotiaat maksavan aikuisen mukana veloituksetta

Noutopöytälounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, kaksi lämmintä ruokaa lisukkeineen, jälkiruuan, kahvin/teen sekä leivän ja perusruokajuomat.

KEITTO-/SALAATTILOUNAS 10,50 €

Keitto-/salaattilounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, jälkiruuan, kahvin/teen sekä leivän ja perusruokajuomat.

TAKE AWAY-ANNOSTEN HINNAT:

Take away lounas 11,70 € (alkusalaatti ja pääruoka)
Take away keittolounas 9,60 € (alkusalaatti, keitto ja leipä)
Take away salaattilounas 9,60 € (iso salaatti ja leipä)
Lisäkeitto (0,5 l) Take away lounaaseen 3,20 €
Myymme päivän keittoa 12 €/l, mikäli keittoa riittää tai se on tilattu ennakkoon.

LOUNASPASSI

Keräämällä 10 leimaa Skillan lounaspassiin syöt yhden lounaan veloituksetta.
Leimoja saa 13,90 €:n lounaasta.

LOUNASSOPIMUS YRITYKSILLE

Tee yritykselle tai organisaatiolle lounassopimus,
joka mahdollistaa henkilöstöllenne lounastamisen edulliseen sopimushintaan.
Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella tai kysy lisää henkilökunnaltamme.

 

LOUNASLISTA – VIIKKO 43 MA-LA 21.10.-26.10.2024  

MAANANTAI 21.10.
Kylmäsavulohella maustettua perunasosekeittoa
Kanapastaa ”Alfredo”
Riistapyöryköitä ja tummaa puolukkakastiketta

TIISTAI 22.10.
Paahdetulla pekonilla maustettua suppilovahverokeittoa
Porsaanleikkeitä ja BBQ-majoneesia
Savulohi-perunapaistosta

KESKIVIIKKO 23.10.
Tomaattikeittoa
Porsaansisäfileetä ja kermaista Dijon-sinappikastiketta
Lohipihvejä ja tartarkastiketta

TORSTAI 24.10.
Hunajalla maustettua porkkanakeittoa
Kanaa ja veriappelsiini-hollaindaisekastiketta
Possugyros, pitäleipää ja tsatsikia

PERJANTAI 25.10.
Kukkakaali-Koskenlaskijakeittoa
Paneroitua kampelaa ja Remouladekastiketta
Viherpippurihärkää

LAUANTAI 26.10.
Cheddar-rieslingkeittoa
Savuporopastaa
Paneroitua kanaa ja chilimajoneesia

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-131164909-1');