Tule syömään paikanpäälle tai nouda annos mukaan.
Noutolounaan voi koota itse noutopöydästä.
Kokoamme myös etukäteen tilattuja annoksia asiakkaiden puolesta.
Noutopöytälounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, kaksi lämmintä ruokaa lisukkeineen, jälkiruuan, kahvin/teen sekä leivän ja perusruokajuomat.
Keitto-salaattilounas sisältää runsaan salaattipöydän, keiton, jälkiruuan, kahvin/teen sekä leivän ja perusruokajuomat.
Take away lounas 12 € (alkusalaatti ja pääruoka), lohipäivinä 19,50 €/kg (min. 12 €)
Take away keittolounas 9,90 € (alkusalaatti, keitto ja leipä)
Take away salaattilounas 9,90 € (iso salaatti ja leipä)
Lisäkeitto (0,5 l) Take away lounaaseen 3,30 €
Myymme päivän keittoa 12,50 €/l, mikäli keittoa riittää tai se on tilattu ennakkoon.
Joululounaat tarjoillaan to-pe 11.-12.12. sekä ma-pe 15.-19.12.2025.
Kattauksia on päivittäin kaksi; klo 10:30/11 ja klo 13. Joululounaan hinta on 36 €
Joululounasmenu löytyy osoitteesta: À la carte ja menut
Joulubrunssit tarjoillaan lauantaina 13.12. ja 20.12.2025, kattaukset klo 11 ja klo 13.
Joulubrunssin hinta on 27 € (menua ei julkaista erikseen, sisältää Skillan joulu- ja brunssiruokia).
Keräämällä 10 leimaa Skillan lounaspassiin syöt yhden lounaan veloituksetta.
Leimoja saa 14,30 €:n lounaasta.
Tee yritykselle tai organisaatiolle lounassopimus,
joka mahdollistaa henkilöstöllenne lounastamisen edulliseen sopimushintaan.
Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella tai kysy lisää henkilökunnaltamme.
MAANANTAI 17.11.
Pehmeää punajuurikeittoa ja fetajuustoa
Pannupihvejä ja karamellisoitua sipulia
Kana-parmesanpastaa
Tuorejuusto-pinaattipihvejä ja chilimajoneesia (kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä)
TIISTAI 18.11.
Myskikurpitsakeittoa
Pulled Beef -pastaa BBQ
Kananpojan sisäfileetä ja sitruuna-voikastiketta
Kasvispastaa BBQ (kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä)
KESKIVIIKKO 19.11.
Kiinalaista kasviskeittoa
Sveitsinleikkeitä ja Dijon-sinappimajoneesia
Kreikkalaista jauhelihamoussakaa
Punajuuri-vuohenjuustopihvejä ja pestoa (kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä)
TORSTAI 20.11.
Porkkana-tryffelikeittoa
Ylikypsää possua ja Normandialaista siiderikastiketta
Kuhapyöryköitä ja kananmunakastiketta
Falafelpyöryköitä ja Garam masala majoneesia (kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä)
PERJANTAI 21.11.
Kasvis Tom Yam-keittoa
Mureaksi haudutettua härkää ja pippurikastiketta
Friteerattua kanaa ja aiolia
Pulled Vege&Cheese (kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä)
LAUANTAI 22.11.
Kermaista lohikeittoa
Kanaa ja Red Curry-kastiketta
Lihamureketta, perinteistä ruskeaa kastiketta ja perunamuussia
Red Curry tofua (kasvisruoka lautasannoksena keittiöstä)