Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Lähes kaikki listamme annokset ovat LAKTOOSITTOMIA ja pienillä muutoksilla lähes kaikista annoksista saadaan myös GLUTEENITTOMIA. Gluteenittomat annokset (G) saattavat sisltää jäämiä gluteenista, sillä keittiössämme käsitellään gluteenia, mutta lisättyä gluteenia niissä ei ole. Henkilökuntamme opastaa kaikissa erikoisruokavalioihin liittyvissä asioissa.
Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista on saatavana keskiviikosta ja lauantaihin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme (ke-la) klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
À la Carte- lista koostuu kausimenusta sekä Skillan ”klassikko annoksista”.
Menun alku-, pää- ja jälkiruuista voi jokainen koota mieluisan kolmen ruokalajin menukokonaisuuden. Hinta on 55 €, jos pääruokana nautitaan lihaa tai kalaa, kasvispääruualla menun hinta on 46 €. Annoksia voi nauttia myös erikseen. Syyslista on voimassa isänpäivään saakka.
Varaa paikkasi osoitteessa: www.ravintolaskilla.fi/tee-poytavaraus/
tai soita puh. 0445524810
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
55 €, kasvismenu 46 €
Alkuruokia
Maa-artisokkakeittoa ja paistettua ankanmaksaa,
muskottipähkinäkreemiä ja pikkelöityä tyrniä L (G)
tai
Järviahvenballotinea ja jokirapu-kurkkuchevicheä
tähtianismajoneesia, grillattua fenkolia ja sahramileipää L
Pääruokia
Paistettua taimenta ja vaniljalla maustettua hummerikastiketta,
sitruunavoissa haudutettu perunafondant, friteerattua tiikerirapua ja kauden kasviksia L
tai
Saksanhirven fileetä ja vihreällä kardemummalla maustettua portviinikastiketta,
pekoni-perunapyreetä, palsternakkaa, karpaloa ja kauden kasviksia L (G)
tai
Metsäsieniarancineja ja paahtovoi-hollandaisea,
palsternakkaa kahdella tavalla ja kauden kasviksia L
Jälkiruokia
Espresso crème brûlée ja baileysjäätelöä,
appelsiinia kahdella tavalla L (G)
tai
Suklaafondant ja kirsikka-valkosuklaajäätelöä,
vadelmasuklaaganachea L
Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakokoisina.
1. Maa-artisokkakeittoa ja paistettua ankanmaksaa,
muskottipähkinäkreemiä ja pikkelöityä tyrniä L (G)
pieni 12,50 € / iso 18,50 €
2. Myskikurpitsarisottoa ja tryffelivoissa paistettuja herkkutatteja,
lehtikaalia ja pihlajanmarjaa L (G)
pieni 14 € / iso 21 €
3. Järviahvenballotinea ja jokirapu-kurkkuchevicheä,
tähtianismajoneesia, grillattua fenkolia ja sahramileipää L
12,50 €
4. Etanoita persilja-valkosipulivoissa ja paahdettua talon leipää L
12 €
Roquefort-juusto lisäksi + 2 €
5. Riimiporoa ja Skillan ”Waldorfin salaattia”:
saksanpähkinämajoneesia, pikkelöityä omenaa ja savustettua selleriä L (G)
13,50 €
6. Skillan Tarte flambée eli Alcaselainen ”pizza”,
ilmakuivattua kinkkua, Burrata juustoa, hillottua viikunaa ja viikuna-balsamicoa L
12,50 €
7. Paistettua taimenta ja vaniljalla maustettua hummerikastiketta,
sitruunavoissa haudutettu perunafondant, friteerattua tiikerirapua ja kauden kasviksia L
37 €
8. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja kauden kasviksia L (G)
36 €
9. Saksanhirven fileetä ja vihreällä kardemummalla maustettua portviinikastiketta,
pekoni-perunapyreetä, palsternakkaa, karpaloa ja kauden kasviksia L (G)
37 €
10. Metsäsieniarancineja ja paahtovoi-hollandaisea,
palsternakkaa kahdella tavalla ja kauden kasviksia L
28 €
11. ”Le Colonel”
sitruunasorbettia ja tilkka Lignell & Piispasen tillivodkaa M (G)
9 €
12. Espresso crème brûlée ja baileysjäätelöä,
appelsiinia kahdella tavalla L (G)
12,50 €
13. Suklaafondant ja kirsikka-valkosuklaajäätelöä,
vadelmasuklaaganachea L
12,50 €
Joululounaat tarjoillaan to-pe 11.-12.12. sekä ma-pe 15.-19.12.2025.
Kattauksia on päivittäin kaksi; klo 10:30/11 ja klo 13.
Joululounaan hinta on 36 €
Mustaherukkasilliä, kanamunia ja appelsiinilla marinoitua fenkolia
Puolukkagraavattua kirjolohta ja rosmariinimajoneesia
Sitruunaöljyssä marinoituja savumuikkuja, pikkelöityä punasipulia ja tillikermaviiliä
Glögimarinoitua kananpoikaa ja omenachutney
Talon vihreää salaattia ja mustaherukka dressing
Rosollia ja vaahdotettua smetanaa
Metsäsienisalaattia
Pähkinäistä cheddarjuusto-päärynäsalaattia ja hunajavinaigrettea
Rucolaöljyllä maustettua myskikurpitsa-viinirypälesalaattia
Waldorfinsalaattia
Skillan Caesarsalaattia
Perinteistä joulukinkkua
Kermaista Calvadoskastiketta
Porkkana- ja lanttulaatikkoa
Maalaisvoissa haudutettua perunaa
Kotisinappia
Piparkakulla maustettua kermakaramellimoussea
Joulutorttuja ja pipareita
Kahvi/tee