Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Lähes kaikki listamme annokset ovat LAKTOOSITTOMIA ja pienillä muutoksilla lähes kaikista annoksista saadaan myös GLUTEENITTOMIA. Gluteenittomat annokset (G) saattavat sisltää jäämiä gluteenista, sillä keittiössämme käsitellään gluteenia, mutta lisättyä gluteenia niissä ei ole. Henkilökuntamme opastaa kaikissa erikoisruokavalioihin liittyvissä asioissa.
Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista on saatavana keskiviikosta ja lauantaihin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme (ke-la) klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
À la Carte- lista koostuu kausimenusta sekä Skillan ”klassikko annoksista”.
Menun alku-, pää- ja jälkiruuista voi jokainen koota mieluisan kolmen ruokalajin menukokonaisuuden. Hinta on 55 €, jos pääruokana nautitaan lihaa tai kalaa, kasvispääruualla menun hinta on 46 €. Annoksia voi nauttia myös erikseen. Syyslista on voimassa isänpäivään saakka.
Varaa paikkasi osoitteessa: www.ravintolaskilla.fi/tee-poytavaraus/
tai soita puh. 0445524810
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
Myskikurpitsakeittoa ja prässättyä karitsaa,
pikkelöityä syysomenaa ja mokkakreemiä L (G)
tai
Lignell & Piispasen Lingoncellolla maustettua graavisiikatartaria ja
Skagen käsin kuorituista katkaravuista,
tillikermaviiliä, punajuurta ja puolukkaleipää L
Paistettua nieriää ja omena-voikastiketta,
paahdetulla voilla maustettua perunapyreetä, savustettua selleriä ja kauden kasviksia L (G)
tai
Peuran fileetä ja tummaa mustikka-riistakastiketta,
rosmariini-perunakakkua, kuusenkerkkää ja kauden kasviksia L (G)
tai
Palsternakka-vuohenjuustostruudelia ja paahtosipulikastiketta,
Le Puy- linssimuhennosta, friteerattua palsternakkaa ja kauden kasviksia L
Päärynä Tarte Tatin ja colajäätelöä,
kanelicrèmeä ja marinoitua päärynää L
tai
Suklaatrifle
suklaamoussea, suklaabrownieta,
hillottua kirsikkaa ja vanilja-mascarponevaahtoa kerroksittain L (G)
Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).
1. Skillan salaattia
kauden salaattia, punajuurta, Peltolan blue-juustoa, vadelmaa, marinoitua kurkkua,
hasselpähkinää ja vadelmavinaigrettea L (G)
pieni 12 € / iso 18 €
2. Myskikurpitsakeittoa ja prässättyä karitsaa,
pikkelöityä syysomenaa ja mokkakreemiä L (G)
pieni 12,50 € / iso 18,50 €
3. Kantarellirisottoa ja sienipikkelssiä,
parmesaanikeksiä, kuusiöljyä ja pihlajanmarjaa L (G)
Pieni 14 € / iso 21 €
4. Lignell & Piispasen Lingoncellolla maustettua graavisiikatartaria ja
Skagen käsin kuorituista katkaravuista,
tillikermaviiliä, punajuurta ja puolukkaleipää L
12,50 €
5. Etanoita persilja-valkosipulivoissa ja paahdettua talon leipää L
12 €
Peltolan Blue-juustoa lisäksi + 2 €
6. Skillan Tarte flambée eli Alcaselainen ”pizza”,
mausteista kanaa, minttu-crème fraichea, fetajuustoa,
karhunlaukkamajoneesia ja marinoitua kurkkua L
12,50 €
7. Paistettua nieriää ja omena-voikastiketta,
paahdetulla voilla maustettua perunapyreetä, savustettua selleriä ja kauden kasviksia L (G)
37 €
8. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja kauden kasviksia L (G)
36 €
9. Peuran fileetä ja tummaa mustikka-riistakastiketta,
rosmariini-perunakakkua, kuusenkerkkää ja kauden kasviksia L (G)
37 €
10. Palsternakka-vuohenjuustostruudelia ja paahtosipulikastiketta,
Le Puy-linssimuhennosta, friteerattua palsternakkaa ja kauden kasviksia L
28 €
11. ”Le Colonel”
sitruunasorbettia ja tilkka Lignell & Piispasen tillivodkaa M (G)
9 €
12. Päärynä Tarte Tatin ja colajäätelöä,
kanelicrèmeä ja marinoitua päärynää L
12,50 €
13. Suklaatrifle
suklaamoussea, suklaabrownieta, hillottua kirsikkaa ja
vanilja-mascarponevaahtoa kerroksittain L (G)
12,50 €
Perinteinen pikkujolupöytä pitää sisällään kinkun ja laatikot sekä joulun makuiset kylmät alkupalat, salaatit sekä jälkiruuat.
Perinteisen pikkujoulupöydän hinta on 43 €/hlö ja se katetaan pikkujouluajan yksityistilaisuuksiin. Vaihtoehtona on pikkujoulupöytä, jossa kinkku ja laatikot on korvattu lämpimällä pääruualla lisukkeineen. Arki-iltoina yksityistilasuuksissa minimilaskutus 30 henkilöä ja viikonloppuiltoina 50 henkilöä.
Kananmunia ja mätimoussea
Mustaherukkasilliä ja appelsiinilla marinoitua fenkolia
Katkarapuja ”Skagen” ja hölskykurkkuja
Puolukkagraavattua kirjolohta ja kuusenkerkkämajoneesia
Sitruunaöljyssä marinoituja savumuikkuja, pikkelöityä punasipulia ja tillikermaviiliä
Glögimarinoitua kananpoikaa ja omenachutney
Talon vihreää salaattia ja mustaherukka dressing
Rosollia
Metsäsienisalaattia
Pähkinäistä Peltolan Blue-päärynäsalaattia ja hunajavinaigrettea
Rucolaöljyllä maustettua myskikurpitsa-viinirypälesalaattia
Waldorfinsalaattia savuporolla ja kuivatuilla karpaloilla
Skillan Caesarsalaattia
Perinteistä joulukinkkua
Kermaista Calvadoskastiketta
Porkkana- ja lanttulaatikkoa
Punajuuripyöryköitä ja piparjuuri crème fraichea
Maalaisvoissa haudutettua perunaa
Kotisinappia
Piparkakulla maustettua kermakaramellimoussea
Kanelichurroja ja appelsiini-suklaakastiketta
Inkiväärillä maustettua kirsikkahilloketta
Kahvi/tee
Tarjoamme perinteisen pikkujoulupöydän vaihtoehtona pikkujoulumenun, jossa kinkku ja laatikot on korvattu jouluisilla pääruokavaihtoehdoilla lisukkeineen. Alkuruuat, salaatit ja jälkiruuat ovat samat kuin perinteisessä pikkujoulupöydässä.
Pääruokavaihtoehtoina on jouluisen makuista kanaa, possua tai lohta. Tämän joulupöydän hinta on 46 € ja se katetaan pikkujouluajan yksityistilaisuuksiin. Arki-iltoina yksityistilasuuksissa minimilaskutus 30 henkilöä ja viikonloppuiltoina 50 henkilöä.
Kananmunia ja mätimoussea
Mustaherukkasilliä ja appelsiinilla marinoitua fenkolia
Katkarapuja ”Skagen” ja hölskykurkkuja
Puolukkagraavattua kirjolohta ja kuusenkerkkämajoneesia
Sitruunaöljyssä marinoituja savumuikkuja, pikkelöityä punasipulia ja tillikermaviiliä
Glögimarinoitua kananpoikaa ja omenachutney
Talon vihreää salaattia ja mustaherukkadressing
Rosollia
Metsäsienisalaattia
Pähkinäistä Peltolan Blue-päärynäsalaattia ja hunajavinaigrettea
Rucolaöljyllä maustettua myskikurpitsa-viinirypälesalaattia
Waldorfinsalaattia savuporolla ja kuivatuilla karpaloilla
Skillan Caesarsalaattia
Paahdettua kananpojan rintaa ja tummaa kirsikkakastiketta
tai
Inkiväärillä glaseerattua lohta ja omena-voikastiketta
tai
Mureaksi haudutettua porsaanniskaa ja Calvadoskastiketta
sekä
Rosmariinin kera paahdettua perunaa ja hunajalla glaseerattuja uunijuureksia
Piparkakulla maustettua kermakaramellimoussea
Kanelichurroja ja appelsiini-suklaakastiketta
Inkiväärillä maustettua kirsikkahilloketta
Kahvi/tee