Skillan iltaravintolaan tullaan viihtymään, nauttimaan ja seurustelemaan. Taidokkaat ja herkulliset à la carte annokset hivelevät makuhermoja ja tarjoavat myös visuaalisen nautinnon. Annoksistamme löytyy sopiva vaihtoehto moneen makuun. Ravintolamme on kuin olohuone, johon kokoonnutaan seurustelemaan ja nauttimaan sekä hyvästä ruuasta että seurasta.
Lähes kaikki listamme annokset ovat LAKTOOSITTOMIA ja pienillä muutoksilla lähes kaikista annoksista saadaan myös GLUTEENITTOMIA. Gluteenittomat annokset (G) saattavat sisltää jäämiä gluteenista, sillä keittiössämme käsitellään gluteenia, mutta lisättyä gluteenia niissä ei ole. Henkilökuntamme opastaa kaikissa erikoisruokavalioihin liittyvissä asioissa.
Listaltamme löytyy Brasserie-annoksia, pääruokia ja jälkiruokia. Brasserie-idea pohjautuu pieneen nälkään, hyvän oluen tai viinin keralla nautittaviin annoksiin. Brasserie-annokset sopivat sekä alkuruoaksi että useammasta annoksesta kootuksi ateriaksi. Osa Skillan Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa. Valitse yksi, kaksi tai vaikkapa kolme annosta – näin saat tilaisuuden kokea useita erilaisia makuelämyksiä yhdellä ruokailulla.
Tervetuloa Skillailemaan!
À la carte- lista on saatavana keskiviikosta ja lauantaihin lounasajan päätyttyä klo 14:30 alkaen, suljemme (ke-la) klo 21, viimeiset tilaukset keittiöön klo 20:30.
Torstaina 5.6.2025 lounaan jälkeen yksityistilaisuus.
Perjantaina 27.6.2025 lounaan jälkeen yksityistilaisuus.
À la Carte- lista koostuu jatkossa kuukauden menusta sekä Skillan ”klassikko annoksista”.
Kuukauden menu vaihtuu nimensä mukaan kuukausittain. Menun alku-, pää- ja jälkiruuista voi jokainen koota mieluisan kolmen ruokalajin menukokonaisuuden. Hinta on 55 €, jos pääruokana nautitaan lihaa tai kalaa, kasvispääruualla menun hinta on 46 €. Annoksia voi nauttia myös erikseen. Kesälista on voimassa koko kesän.
Varaa paikkasi osoitteessa: www.ravintolaskilla.fi/tee-poytavaraus/
tai soita puh. 0445524810
Ravintola on varattavissa yksityistilaisuuksiin ja ruokaa voi tilata myös ravintolan ulkopuolelle. Räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaan.
Kysy lisää: skilla@ravintolaskilla.fi tai puh. 0445524810
Kesäporkkanaa kahdella tavalla ja fetajuustokreemiä,
tyrniä L (G)
tai
Riimihärkää ja ruohosipulimajoneesia,
varhaiskaalia ja lipstikkaa L (G)
Paistettua kallaveden kuhaa ja paahdetulla rukiilla maustettua voikastiketta,
varhaisperunaa, sipulia ja kesäkasviksia L
tai
Poronfileetä ja punaherukka-riistakastiketta,
perunapyreetä ja kesäkasviksia L (G)
tai
Sienivartaita ja Romescokastiketta,
paahdettua uuden sadon perunaa ja kesäkasviksia L
Suonenjoen mansikkaa kahdella tavalla ja ruusujäätelöä,
mustapippurimarenkia L (G)
tai
Koivujäädykettä ja hillottua mustikkaa,
hunajaa ja vohvelia L
Nauti Brasserie-annoksia alkuruoaksi tai kokoa koko ateria useammasta annoksesta.
Osa Brasserie-annoksista on saatavana myös pääruokakoossa (iso).
1. Kuha-tiikerirapukeittoa, pikkelöityä fenkolia ja saaristolaisleipää L
pieni 14 € / iso 21 €
2. Kesäporkkanaa kahdella tavalla, fetajuustokreemiä ja tyrniä L (G)
12,50 €
3. Skillan salaattia
kauden salaattia, tuoreita mansikoita, brie-juustoa, kurkkua, retiisiä ja raparperivinaigrettea L (G)
Pieni 12 € / iso 18 €
Skillan salaatti grillatulla kananpojalla L (G)
22 €
4. Kylmäsavukirjolohta ja gripichekastiketta,
saaristolaisleipää ja grillattua kurkkua L
12,50 €
5. Riimihärkää Pesolan tilan ulkofileestä, ruohosipulimajoneesia, varhaiskaalia ja lipstikkaa L (G)
12,50 €
6. Skillan Tarte flambée eli Alcaselainen ”pizza”,
Kylmäsavustettua poroa, leipäjuustoa, lakkaa ja kuusenkerkkää L
12,50 €
7. Paistettua Kallaveden kuhaa ja paahdetulla rukiilla maustettua voikastiketta,
varhaisperunaa, sipulia ja kesäkasviksia L
37 €
8. Pippuripihvi ”Steak au Poivre”
Härän sisäfileetä, pippuri-kermakastiketta, ranskanperunoita ja kesäkasviksia L (G)
36 €
9. Poronfileetä ja punaherukka-riistakastiketta,
perunapyreetä ja kesäkasviksia L (G)
27 €
10. Sienivartaita ja Romescokastiketta,
paahdettua uuden sadon perunaa ja kesäkasviksia L (G)
28 €
11. ”Le Colonel”
sitruunasorbettia ja tilkka Lignell & Piispasen tillivodkaa (M, (G))
9 €
12. Suonenjoen mansikkaa kahdella tavalla ja ruusujäätelöä,
mustapippurimarenkia L (G)
12,50 €
13. Koivujäädykettä ja hillottua mustikkaa,
hunajaa ja vohvelia L
12,50 €
Ryhmämenut tarjoillaan min. 20 hengen seurueille. Ryhmälle voi pyytää tarjouksen myös noutopöytäruokailusta.
Herkkutattikeittoa ja lipstikkakreemiä
punasipulia ja palsternakkaa
Kirsikkaglaseerattua porsaanniskaa ja rosmariini-portviinikastiketta
friteerattua perunaa ja myskikurpitsaa
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa
Skillan Caesar-salaattia ja ruiskrutonkeja
Päivän kalaa timjamin kera haudutettuna ja vadelma-voikastiketta
perunapyrettä ja juuriselleriä
Puolukka-kuohuviinisorbetttia ja uuniomenapyrettä
mesiangervokreemiä ja kauragranolaa